Ofte stillede spørgsmål

Gå til: Navneskilte til postkasseWallstickers

Custom frontskind (stortrommeskind)

Hvad er forskellen på Custom frontskind med folielogo vs. folieprint?

Custom frontskind med folielogo er oftest løsningen, hvor man ønsker et enkelt design med logo(er), symbol(er), tekst(er) i en eller få farver og hvor designet kan udskæres i indfarvede folier på en skæreplotter. Ved flere farver, udskæres en farve af gangen, der efterfølgende monteres på skindet. Man kan fx montere en folie, der fylder hele skindet, så det bliver den farve, men ønsker. Derpå kan monteres logo, tekst m.v.

Custom frontskind med folieprint er løsningen, når det er et kompleks design, fx skrifttyper med små elementer, fotos, skygger, gradienter (farveforløb). Med folieprint er mulighederne uendelige.

Gennem årerne har vi opnået stor erfaring og viden om teknikker, skindtyper m.m. og du er altid velkommen til at kontakte os.

Bruger I udelukkende Remo trommeskind?

Vi anvender hovedsagligt trommeskind fra Remo, da de har en høj kvalitet og ensartethed. Remo logoet fjernes inden montering af folielogo(er) eller folieprint, så det er kun på konstruktionen, du kan se, at det er et Remo skind. Andre skindmærker kan fremskaffes og der må forventes en længere leveringstid.

Skal jeg vælge blank eller satinmat folie?

Det er smag og behag og den ene løsning er ikke nødvendigvis bedre eller dårligere end den anden.

Blank folie har en finish med en lakeffekt og har mere glans end satinmat folie. Vi bruger normalt blank folie på Remo Ebony (sorte skind). Kan med fordel bruges på vintage trommer, hvor man før i tiden hånddekorerede stortrommeskind med pensel og maling – eller hvor man ønsker mere spil i designet.

Satinmat folie har en flot finish, der ikke reflekterer genskin fra lyskilder og er mere afdæmpet. Giver et eksklusivt præg. Vi bruger oftest satinmat folie på Remo Smooth White (glatte hvide skind).

Hvid baggrund?

De fleste “hvide” skind er ikke helt hvide, men snarere lys grå. Ønsker du en snehvid baggrund, kan der monteres en hvid folie i blank eller satinmat.

Overflader på trommeskind?

Overfladen på Remo Smooth White og Ebony er glat og det betyder, at vedhæftning af folie/print er optimal. På skind som fx Remo Coated eller Fiberskyn er overfladen struktureret og det gør, at vedhæftning ikke er optimal – men mulig. Montering af logoer på frontskind vil have en dæmpende effekt på skindet i mere eller mindre omfang, men er oftest en fordel, da det er de færreste trommeslagere, der foretrækker overtoner. Fx er et Remo Ambassador med fuld print tættere på lyden af et Remo Powerstroke 3 – derfor vil fuld print på et Remo Powerstroke 3 være en mindre god løsning. Ønsker du looket fra et Fiberskyn, kan det printes, så det ligner et Fiberskyn, men faktisk er et print.

Stemning af stortromme med folieprint og håndtering?

Plejer du at “sætte” skindet – dvs. at du presser på midten af skindet – er det en god idé, at ligge et viskestykke imellem håndflader og skindet, så printet ikke udsættes for olier fra fingeraftryk. Derefter stemmer du skindet, som du normalt vil gøre. Håndter frontskindet med folieprint som en cd eller vinylplade, dvs. ved kanten. Printet har som hovedregel ikke har opnået fuld hærdning før efter 3-4 uger.

Holdbarhed, levetid, rengøring og vedligeholdelse?

Vi bestræber os på, at frontskindene får en lang levetid og holder i mange år.

Et Custom frontskind med folielogo er mere hårdfør end printet folie og kan støves af med en blød, ridsefri og tør klud, fx et viskestykke – eller en opvredet klud, evt. med lidt mild sulfo (opvaskemiddel) hvis nødvendigt.

Et Custom frontskind med folieprint er mere sårbart end folier, der er indfarvede og bør kun tørres af med en blød klud med nænsom hånd. Hvis nødvendigt en opvredet blød klud, evt. med lidt mild sulfo (opvaskemiddel). Prøv på et lille område først. Folieprint hærder med tiden og bliver mere hårdfør. Som hovedregel bør et skind behandles nænsomt, som fx en fladskærm.

Der må IKKE bruges skuresvampe eller andre ridsene remedier, opløsnings- eller rengøringsmidler.

Frontskind udsættes sjældent for stor belastning og i det store og hele handler det om, at behandle frontskindet med omtanke. Frontskind med print bør ikke udsættes for solens uv-stråler over længere perioder, da det vil falme.

Folieprint kan lamineres, men det har vi valgt ikke at gøre, da vi ønsker, at skindene har så meget resonans som muligt. Undtaget er dog trommeskind til Tamburkorps, hvor direkte berøring med kølle er et must.

Fremstiller Logocut stortrommeskind med logo til Tamburkorps?

Logocut har gennem årene fremstillet en lang række stortrommeskind med logo til Tamburkorps. Da skindene udsættes for slag med kølle(r), alt slags vejr, temperatursvingninger – er det vigtigt, at der tages højde for det i fremstillingen. Det kunne fx være indfarvede folie i logoets farve(r) og/eller våbenskjold og lignende med ekstra slidstyrke som fx laminat. Kontakt os venligst for et uforpligtende tilbud. Oplys gerne størrelse (diameter i cm eller tommer) på stortromme(r), ønsket antal og evt. fabrikat og type, fx 2 stk. 22″ Remo Ambassador Smooth White.

Klargøring af fil til frontskind?

Et Custom frontskind med folielogo udskæres motivet på en skæreplotter. For at en skæreplotter kan forstå, hvor kniven skal føres, skal den bruge vektorer (vektorgrafik). Derfor skal vi bruge dit design i vektorformat. Man bruger typisk programmer som Adobe Illustrator og CorelDraw til det formål. Vektorgrafik er skalerbar uden at tabe skarphed som fx et billede gør (jpg, png, bmp etc).

Et Custom frontskind med folieprint printes motivet på en folieprinter. En folieprinter kan forstå billeder, men også vektorgrafik. Billeder skal have den rigtige opløsning for ikke at blive pixeleret – dvs. min. 150 dpi i 1:1. De fleste billeder på nettet er i 72 dpi og ofte små, så det er for lidt. Det er vigtigt, at du er opmærksom på det, for når billedet forstørres, falder opløsningen. I Photoshop kan man “tilføje” pixeler, men en god  tommelfingerregel er, at jo bedre udgangspunkt, man har – jo bedre og skarpere bliver resultatet.

Vi vil gerne tilbyde vores kunder den absolutte bedste pris på Custom frontskind. Det betyder, at de filer, du sender, skal være klar til tryk. Er de ikke det, tilbyder vi Grafisk assistance til en særdeles attraktiv pris.

Grafisk assistance
Ønsker du Grafisk assistance er kan du tilkøbe grafisk hjælp, hvis din fil ikke er helt klar til produktion. Grafisk assistance indebærer ikke at lave hele grafiske filer og design fra bunden, men at lave tilrettelser som fx ekstra tekst, ændring af farver, størrelse, form og skrifttype samt vektorisering/rentegning og konvertering til CMYK (folieprint). Vi gør din fil klar indenfor 1-3 hverdage, fra registreret betaling og sender filen til godkendelse hos dig. Når du har godkendt filen/korrektur, sættes ordren i produktion. Se mere her.

Navneskilte til postkasse

Hvad betyder Easy-Strip?

Easy-Strip betyder, at den øverste del af bagpapiret er gennemskåret, så folieskiltet kan monteres uden brug af malertape. Det gør monteringen hurtigere og nemmere end traditionelle løsninger.

Er folien vejr- og vindbestandig?

Vi anvender folier, der er vejr- og vindbestandig og beregnet til at holde i mange år. Folierne er indfarvede, hvilket betyder, at de ikke falmer på samme måde som alm. klistermærker, der er printet og typisk er udviskede efter kort tid.

Hvordan fjernes et “gammelt” navneskilt fra postkassen?

Folie fjernes ved at løsne bogstaverne med et plastkort og trække dem af. Man kan bruge en føntørrer og varme over folien, så løsnes limen. Efterfølgende rengøres fladen med sprit eller Isopropyl alkohol.

Wallstickers

Hvad er en wallsticker?

En wallsticker er en vægdekoration og fremstilles i selvklæbende folie og er “uden” baggrund. Kun motivet overføres til væggen. Vi bruger folie med satinmat finish, der mindsker genskin fra lyskilder og giver et flot look.

Wallstickers er et alternativ til at male direkte på væggen, da de nemt kan fjernes igen uden at efterlade mærker. Wallstickers kan som hovedregel ikke flyttes, da klæbeevnen vil mindskes.

Hvor kan wallstickers monteres?

Wallstickers kan monteres på de fleste plane flader fx vægge, skabslåger, vinduer, spejle og køleskabe.

Kan wallstickeren klæbe på alle vægge?

Wallstickers klæber på de fleste vægge, men forskellige faktorer som tapettype og maling kan gøre, at vedhæftningen reduceres. Er du i tvivl, om din væg er egnet, er du velkommen til at rekvirere en folieprøve.

På vægge med en ujævn overflade som fx savsmuldstapet, kan man ved at varme over folien med en varmepistol, få folien til at ligge helt tæt ind til væggens struktur. Man varmer wallstickeren (folien) og dupper folien ind i væggens struktur – enten med fingrene eller en klud eller svamp. Gå forsigtigt til værks og prøv på et afgrænset område først. Pas på, så du ikke brænder fingrene.

Kan man sætte wallstickers op på en nymalet væg?

En nymalet væg skal være gennemtør inden man opsætter wallstickers på den – dvs. efter 3-4 uger.

Hvor bør wallstickers IKKE sætte op?

Wallstickers bør ikke sættes op på umalede vandskurede vægge, nymalede vægge samt umalet tapet og overflader med afskallet maling.

Hvor længe holder en wallsticker?

Wallstickers kan holde i mange år. Direkte sollys kan mindske holdbarheden.

Hvordan fjernes en wallsticker?

Wallstickers fjernes ved, at man blot trækker folien af væggen. Sidder folien godt fast, kan man bruge en almindelig føntørrer til at varme over folien, dermed blødgøres limen og gør, at kan nemt kan fjernes. Folien efterlader normalt ingen klæber eller mærker på væggen som fx alm. klistermærker og river heller ikke tapetet i stykker. Har wallstickeren været monteret på væggen i mange år, vil det være naturligt, at der kan være en nuanceforskel på væggen, hvor wallstickeren har været placeret og væggen, der har været udsat for solens uv-stråler, støv og snavs.

Kontakt os her

Indkøbskurv