Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger Logocuts website indsamles der oplysninger om dig, der bruges til at tilpasse og forbedre indholdet. Ønsker du, at der ikke indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor er uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den. Fx huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil du kunne risikere at websitet ikke fungerer optimalt – samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Påkrævede cookies

De påkrævede cookies er nødvendige for, at websitet kan levere de ydelser du efterspørger. Disse cookies sættes af websitet og bruges fx til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du er logget ind. Denne type af cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

Præference cookies

Præference cookies bruges til at huske dine præferencer på websitet, såsom sprog eller valg, der gør navigationen nemmere. Disse cookies sættes af websitet og deres formål er at forbedre brugeroplevelsen på websitet. Præference cookies gemmes på din computer og udløber på en given dato/tidsinterval.

Analyse cookies

Google Analytics (Ikke aktivt pr. juni 2018) cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af websitet, herunder din IP-adresse. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics med dette værktøj.

Markedsføringscookies

MailChimp (nyhedsbrev) (Ikke aktivt pr. juni 2018): Logocut bruger MailChimp som platform for udsending af nyhedsbreve. MailChimp er et amerikansk firma, og derfor opbevares de oplysninger, som du afgiver i forbindelse med nyhedsbrevet, i USA:

  • Dit navn
  • Din e-mailadresse

Du kan til en hver tid opsige dit abonnement på nyhedsbrev ved at afmelde via link nederst i nyhedsbrevet. Herefter vil dine oplysninger slettes inden for 14 dage.

Logocut har indgået en databehandleraftale med MailChimp, der sikrer at dine data bliver opbevaret iht. Privacy Shield-aftalen og dermed er sikret jf. EU-standarder. Læs mere om Privacy Shield-aftalen her.

Sikkerhedscookies

Wordfence er et sikkerhedsprogram, der indsamler IP-adresser og cookies fra besøgende på Logocuts website for at beskytte mod eventuelle hackerangreb.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Logocuts website, indsamler og behandles en række sådanne informationer. Det sker fx ved alm. tilgang af indhold, hvis du

  • tilmelder dig Logocuts nyhedsbrev (se mere i afsnittet om markedsføring cookies)
  • kommenterer på Logocuts blog
  • tilmelder dig notifikationer på blog-kommentarer
  • skriver til Logocut via kontaktformularen.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse.

Via Google Analytics indsamles og behandles følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Disse oplysninger opbevares i 24 måneder.

Sikkerhed

Logocut har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvendes oplysningerne til at optimere Logocuts services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af indhold.

Logocut benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på Logocuts vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Logocut anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, Logocut behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@logocut.dk. Hvis du vil klage over Logocuts behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger

Logocut
Steen Billes Gade 23, 2. tv.
9000 Aalborg
info@logocut.dk
www.logocut.dk

Telefon 20953540
CVR nr. 20326182

Kontaktperson: Jess Christensen